Meldkamer: centrum van beveiliging

De meldkamer is het centrum van iedere beveiligingsoperatie, van bewakingsactiviteiten tot uitrukken bij calamiteiten. De meldkamer van Jansen Beveiliging is uitgerust met de modernste technologie├źn.

De meldkamer is de plaats waar meldingen worden ontvangen vanuit de diverse Particuliere Alarm Centrales (PAC). Ook wordt er in geval van calamiteiten gericht actie ondernomen vanuit de meldkamer. De meldkamer van Jansen Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand.

Meldkamer heeft regie
De medewerkers van de meldkamer (centralisten) behouden de regie tijdens iedere operatie en activiteit. De centralisten monitoren de camerabeelden van uw pand (het zogenaamde CCTV). Zodra er afwijkende zaken op de camerabeelden worden waargenomen, wordt er actie ondernomen. Doordat de centralisten exact weten waar surveillanten en beveiligingsvoertuigen zich bevinden, kunnen zij de beveiligingsoperatie zeer gericht aansturen.

Opvolging Track & Trace
In de meldkamer worden ook de meldingen van het Track & Trace-systeem ontvangen. Track & Trace is een beveiligingssysteem voor zowel ondernemers als particulieren. Zij kunnen in geval van calamiteiten op verschillende manieren in contact treden met de centralisten in de meldkamer.

Bel mij terug

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
We nemen snel contact met u op!