Inbraakpreventie: samen sterk

Het creëren van veiligheid in en om een kantoorpand of woonhuis is een samenspel van verschillende factoren. Zo kunt u zelf maatregelen nemen (net als eventuele andere gebruikers van het pand), en u kunt gespecialiseerde beveiliging inschakelen. Wij zijn u graag van dienst.

Jansen Beveiliging benadert veiligheid altijd vanuit de basis. Met andere woorden: wat kunt u zelf al doen (of laten) om de veiligheid in en om uw pand te vergroten? Denk aan het plaatsen van een degelijk hekwerk, goed hang- en sluitwerk en duidelijke (werk) afspraken met huisgenoten en/of personeel.

Professionele alarmopvolging
Daarnaast zijn er veel veiligheidsmaatregelen die het beste door een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf uitgevoerd kunnen worden. Een goed voorbeeld is professionele alarmopvolging. In dat geval gaat er bij iedere melding een beveiliger ter plaatse. We controleren het pand en ondernemen passende actie.

Iedere locatie is anders…
Het soort beveiliging is per locatie verschillend. Gaat het om een woonhuis, of om een bedrijfspand? Is het een bedrijf dat 24 uur per dag operationeel is of uitsluitend tijdens kantooruren? We maken samen met u een beveiligingsplan dat bij úw situatie past.

… en ieder alarm is anders
Inbraak, brand, storing, sabotage – geen alarmmelding is hetzelfde. Dat betekent dat ook iedere opvolgactie anders is. Door uw alarmopvolging uit te besteden aan een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf, weet u zeker dat er in alle situaties adequaat wordt gehandeld.

Bel mij terug

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
We nemen snel contact met u op!