Alarmopvolging bij calamiteiten

Bij een inbraak, brand of andere calamiteit telt iedere seconde. Daarom is een snelle en professionele alarmopvolging belangrijk.

Eerste contact: meldkamer
Meldingen komen via uw alarmcentrale (PAC, oftewel Particuliere Alarm Centrale) binnen in onze meldkamer. Onze centralist zet de melding direct door naar de betreffende surveillant.

Aanrijdtijd maximaal 10 minuten
De surveillanten van Jansen Beveiliging werken in kleine rayons. Iedere surveillant is verantwoordelijk voor zijn eigen rayon. Leidend voor de rayonindeling is onze aanrijtijd van maximaal 10 minuten. Zo lang zit er maximaal tussen het moment dat de melding onze meldkamer bereikt en het ter plaatse komen van de surveillant. We zijn er trots op te kunnen melden dat de surveillanten van Jansen Beveiliging in de praktijk vaak al binnen vijf minuten ter plaatse zijn.

Calamiteit afhandelen
Eenmaal ter plaatse handelt onze surveillant de melding adequaat af. Indien nodig schakelt hij extra hulpdiensten in, zoals politie, ambulance of brandweer. Verder kan de surveillant, indien nodig en gewenst, een glasservice inschakelen.

Digitale rapportage
We maken een digitale rapportage van iedere melding. Dat rapport versturen we naar het e-mailadres dat u van tevoren hebt opgegeven. Natuurlijk is het ook mogelijk het digitale rapport naar meerdere, vooraf bepaalde e-mailadressen te sturen.

Bel mij terug

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
We nemen snel contact met u op!