Surveillance: voor particulier en ondernemer

Bij het dichttrekken van de deur van uw woning of bedrijfspand wilt u zeker weten dat u uw pand goed beveiligd achterlaat. Tijdens kantooruren, maar ook daarna: Jansen Beveiliging is er voor complete particuliere en bedrijfsmatige beveiliging.

We zijn er voor de beveiliging en alarmopvolging van uw woonhuis (bijvoorbeeld tijdens vakantie) en van uw kantoorpand, zowel tijdens als na kantooruren. Onze mobiele surveillanten zijn breed inzetbaar. We voeren surveillance-, brand- en sluitrondes uit en zorgen voor professionele alarmopvolging in geval van calamiteiten.

Gericht handelen
Constateert een surveillant een calamiteit, dan onderneemt hij direct passende actie. Hij schakelt (indien nodig) extra hulpdiensten in, registreert kentekens van verdachte voertuigen en neemt indien mogelijk signalementen op. Ook kan de surveillant een open telefoonlijn met de politie opzetten om agenten gericht te ondersteunen in een eventuele opsporingsactie.
Ook kan de surveillant, indien nodig en gewenst, nazorg verlenen, zoals het inschakelen van een glasservicebedrijf en het maken van foto’s voor de verzekering.

Samenwerking op bedrijventerreinen
Jansen Beveiliging werkt veel en graag samen met stichtingen die collectieve veiligheid waarborgen, bijvoorbeeld op industrieterreinen. Desgewenst nemen we zitting in het operationeel overleg en geven we gericht advies over specifieke beveiligingsmaatregelen.

Bel mij terug

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
We nemen snel contact met u op!