Track & Trace: veilig onderweg

Wilt u uw personeelsleden, voertuigen en materialen niet alleen op uw thuisbasis, maar ook onderweg of op locatie goed beveiligen? Dan is het Track & Trace-systeem van Jansen Beveiliging een doeltreffende oplossing.

Met tracking (volgen) en tracing (positiebepaling) monitoren we uw personeel en mobiele objecten, waar zij zich ook ter wereld bevinden.

Track & Trace in voertuigen
We voorzien uw voertuig (personenauto, transportwagen, graafmachine, enzovoorts) van een Track & trace-systeem. Op die manier kunnen we uw voertuig (tijdelijk of continu) vanuit onze meldkamer volgen.

Noodknop Track & Trace
Eventueel rusten we uw voertuigen uit met een (of meerdere) noodknop(pen). In geval van calamiteiten kunnen de inzittenden die noodknop gebruiken om een noodsignaal richting de meldkamer af te geven. Zij volgen vervolgens een procedure, die we van tevoren samen met u opstellen. Indien nodig schakelen zij direct een (internationale) surveillance- of hulpdienst in.

Track & Trace voor personen
We kunnen personen uitrusten met een persoonlijke tracker. Topondernemers, storingsmonteurs, nachtzusters – de persoonlijke tracker geeft iedereen een gevoel van veiligheid. Via een vooraf bepaalde procedure staat hij of zij in direct contact met onze centralisten. Dat kan zijn via een log-on procedure bij de start van werkzaamheden, maar ook via een noodknop of bewegingssensor (in geval van calamiteiten).

 

Bel mij terug

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
We nemen snel contact met u op!