Gespecialiseerde beveiliging: beveiligers op maat

In veel gevallen is het nodig dat een beveiliger specifieke kennis bezit, bijvoorbeeld over uw bedrijf. Hij kan zijn werk dan niet alleen beter, maar ook veiliger en efficiënter uitvoeren. Jansen Beveiliging levert die specifieke beveiligers.

Beveiliging is maatwerk
Beveiliging is maatwerk, altijd en overal. Daarom werkt Jansen Beveiliging met speciaal opgeleide beveiligers. Zij worden intern opgeleid en getraind voor het werken in uw specifieke branche.

Bijvoorbeeld: u wilt in uw chemische fabriek kunnen rekenen op beveiligers die kennis hebben van gevaarlijke stoffen, terwijl beveiligers bij uw transportfirma bekend moeten zijn met de risico’s in de logistieke sector en bijvoorbeeld met het werken met logistieke documenten.

Communicatief vaardig
Vaak draagt een beveiliger niet alleen zorg voor de veiligheid in en om een pand, maar ontvangt hij ook gasten. Het is in die gevallen nodig dat hij over excellente communicatieve vaardigheden beschikt. De beveiligers van Jansen Beveiliging worden speciaal getraind op hun communicatie in woord en geschrift.

Vaste beveiligers
We hechten waarde aan de band die we met onze relaties opbouwen. Dat betekent onder andere dat er bij uw bedrijf een vaste ploeg beveiligers werkzaam is. Deze beveiligers kennen uw bedrijf daardoor uitstekend, wat hen in staat stelt hun dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Bel mij terug

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
We nemen snel contact met u op!