Jansen Beveiliging: Geen plek voor toeval

Jansen Beveiliging bestaat sinds januari 2001. Eigenaar Hans Jansen richtte het bedrijf destijds op en bouwde het uit tot wat het nu is: een breed inzetbare beveiligingsorganisatie met ruim veertig medewerkers.

De medewerkers van Jansen Beveiliging laten niets aan het toeval over. Ze hebben maar één doel: veiligheid boven alles, zonder dat de beveiligingsactiviteiten ten koste gaan van uw werkzaamheden, bedrijfsvoering of privéleven.

Veel ervaring
De beveiligers van Jansen Beveiliging hebben hun sporen in de praktijk allemaal ruimschoots verdiend. Het zijn uitsluitend medewerkers met veel ervaring, grondige kennis van het beveiligingsvak, een sterke persoonlijkheid en een integere en servicegerichte werkinstelling.

Professioneel opleiden
Een beveiliger is een fulltime professional. Jansen Beveiliging investeert dan ook veel in het opleiden van medewerkers, onder andere door gerichte (vak- of branchespecifieke) begeleiding en door regelmatig actuele trainingen te verzorgen. Continue kwaliteit is daardoor gewaarborgd, nu en in de toekomst.

Onberispelijk zwart
Beveiligers vervullen vaak ook een representatieve functie. Daarom voeren alle beveiligers van Jansen Beveiliging hun werkzaamheden uit in een driedelig zwart kostuum. Zij zijn daarmee een waardig visitekaartje voor uw onderneming.